Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 To The Beat Show – 03.04.2014 – Froze (live) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

To The Beat Show – 03.04.2014 – Froze (live)

To The Beat Show – 03.04.2014 – Froze (live)

Vanavond hebben we ” Froze ” live in onze studio !

Froze is een Gentse soloartiest onder het label Rauw en Onbesproken (R&O). Hij debuteerde in 2011 met zijn eerste echte album ‘Sprookjes duren nooit lang’. Deze werd, samen met zijn eerder uitgebrachte demo ‘Winter waanzin’, goed onthaald en resulteerde in tal van live shows.

Zo deed hij oa het voorprogramma van Wu Tang, Jedi Mind Tricks, GZA, The Beatnuts, Jack Parow, jiggy Djé, Fakkelbrigade, …

In 2013 bracht Froze een driedelige reeks van gratis mixtapes uit onder de titel ‘Tot Strax’, naar aanleiding van zijn nieuwe album ‘Het Venster Op De Wereld’, dat op 19 april wordt voorgesteld in De Centrale in Gent.

Verder draait Dj Fld classics en nieuwe releases uit binnen- en buitenland !

Vanavond om 22u, To The beat Show op Radio Villa Bota!
www.villabota.be

Delen

Laat Een Reactie Na