Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 To The Beat Show – 10.04.2014 – Hugo (live) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

To The Beat Show – 10.04.2014 – Hugo (live)

To The Beat Show – 10.04.2014 – Hugo (live)

Hugo (Tom De Rocker) is een artiest uit Sint-Niklaas die sinds het begin van dit millennium muziek uitbrengt aan de lopende band. Een van de bekendste projecten deed hij samen met iRRi (Seppe De Klerck). Onder de naam iRRi en Hugo brachten ze gedurende enkele jaren, samen met een groep muzikanten eigenzinnige hiphopmuziek op Oost-Vlaamse podia. Ze kregen de naam ‘hiphopambassadeurs van het waasland’ toegekend en brachten in die periode 3 studioalbums en een EP uit. Met dat materiaal mochten ze voorprogramma’s invullen van De Jeugd van Tegenwoordig, de Heideroosjes, Gers Pardoel, Typhoon en Fresku.
Zaterdag 19 april relesead Hugo zijn eerste solo album : ” Lucifer” in concertzaal De casino in Sint-Niklaas! Verder draait DJ Fld onze wekelijkse dosis Hip-Hop uit binnen-en buitenland !

Vanavond om 22u, To The beat Show op Radio Villa Bota!
www.villabota.be

Delen

Laat Een Reactie Na