Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Gikkels – 7 – God Gaf De Duivel Vleugels (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Gikkels – 7 – God Gaf De Duivel Vleugels (Album)

21 april 2014 om 12:00 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Gikkels – 7 – God Gaf De Duivel Vleugels (Album)

Vanaf vandaag is het nieuwe album ’7 – God Gaf De Duivel Vleugels’ hier bij Radio Zuid te beluisteren. Het album is volledig geproduceerd door Killing Skills en bevat featurings van Linda Wagenmakers, Michael Bryan, Kalibwoy, Brainpower en Fresku. Het album bestellen kan op Gikkels.nl.

Delen

Laat Een Reactie Na