Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Rotjoch en zijn team doen hun verhaal over 101Barz | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Rotjoch en zijn team doen hun verhaal over 101Barz

24 april 2014 om 19:34 Nederland, Nieuws Nederland Geen reacties
Rotjoch en zijn team doen hun verhaal over 101Barz

‘Het grootste platform van Nederlandse hiphop’, zo noemt Rotjoch zijn zelf opgerichte 101Barz regelmatig. En daar is niets aan gelogen. Iedere rapper van betekenis is weleens bij Rotjoch in de studio langs geweest om een sessie te droppen. Het is eigenlijk de perfecte manier om te laten horen wat je als artiest in huis hebt. Een beat en een mic, een intro van Rotjoch, en rappen maar.
Maar naast de studiosessies doet 101Barz meer. Regelmatig zijn er op de website interviews, optredens, cyphers en nieuwe talenten te bewonderen. Ook heeft Barz de afgelopen twee jaar de talentenjacht The Next MC georganiseerd. In 2009 won Rotjoch met zijn team zelfs de Beeld en Geluid Award en begin van dit jaar werd het programma genomineerd voor de Pop Media Prijs tijdens Noorderslag. Genoeg om over te praten, dus.

Lees het gesprek verder op State Magazine.

Delen

Laat Een Reactie Na