Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret & Krulle – Antwoord | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret & Krulle – Antwoord

24 april 2014 om 13:33 Nederland, Videoclip Nederland Geen reacties

Het nummer “Antwoord” is na “Doe Iets” de tweede single van het aankomende debuutalbum “Showtime” van Dret & Krulle, dat op 23 mei 2014 verschijnt via muzieklabel Hard Voor Weinig/[PIAS] Rough Trade. De track is geproduceerd door productieteam Killing Skills, dat een groot aantal van de producties op het album heeft verzorgd. De videoclip is gemaakt door Visionairies en geregisseerd door Dret Kluivert en Alex Nedialkov.

Delen

Laat Een Reactie Na