Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Starrlight – Light of The Stars EP | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Starrlight – Light of The Stars EP

2 mei 2014 om 13:56 EP Nederland, Nederland Geen reacties
Starrlight – Light of The Stars EP

Female Mc Starrlight dropt haar eerste wapenfeit onder de vleugels van het internationale collectief Eastgarden Music. Starrlight is een engelstalige artiest vol passie, emotie en een hoogstaande delivery. De Ep bevat samenwerkingen met Unknown Mizery (CAN), Speciez (CAN), Lord Lhus (USA) & Persoonlijk (PSL). Shaquille Taylor (broer van starrlight) weet met zijn soul hooks de EP naar een nog hoger niveau te brengen dus je kan zeggen dat het in de genen zit. Beats komen uit de handen van Berthil Reymound, RBD Soulcontroller, Camilo Kouwenberg & Luuk van Older, South Platnum, Oh Jay, Diablo, TRebeats & Passion Hifi.

Download: Starrlight – Light of The Stars EP

Delen

Laat Een Reactie Na