Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Den Dubieus – Beschadigd Waar | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Den Dubieus – Beschadigd Waar

9 mei 2014 om 21:33 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Den Dubieus – Beschadigd Waar

De track “Beschadigd Waar” is ontstaan vanwege een onderlinge ontmoeting tussen producer BorgoeBeats (wellicht bij menigeen bekend van o.a. producties voor Raymzter & Millennium Miek) en MC Den Dubieus.

Tekst: Den Dubieus
Productie: BorgoeBeats
Mixing door BorgoeBeats
Opname Vocalen: ZOLARSEM Dojo

Download: Den Dubieus – Beschadigd Waar

Delen

Laat Een Reactie Na