Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dret & Krulle – Showtime (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dret & Krulle – Showtime (Album)

23 mei 2014 om 11:29 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Dret & Krulle – Showtime (Album)

Na hun behaalde successen in 2009 werd het een tijdje stil rondom Dret & Krulle. Vervolgens tekenden zij eerder dit jaar een contract onder het label ‘Hard Voor Weinig’ en gingen zij weer hard aan de slag met het in elkaar zetten van hun album. Vandaag verschijnt dan eindelijk het debuutalbum ‘Showtime’ van het duo Dret & Krulle. Afgelopen dinsdag konden liefhebbers al genieten van het album tijden de releaseparty in de Paradiso. Vanaf vandaag is het album hieronder te beluisteren.

Delen

Laat Een Reactie Na