Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Persoonlijk (PSL) – Greatest Hits Vol.1 (Mixtape) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Persoonlijk (PSL) – Greatest Hits Vol.1 (Mixtape)

27 mei 2014 om 13:15 Mixtape Nederland, Nederland Geen reacties
Persoonlijk (PSL) – Greatest Hits Vol.1 (Mixtape)

Na zijn Europa tour en de vele samenwerkingen met artiesten uit USA, Canada, Zwitserland, UK en Libanon is het tijd voor wat nieuw solo werk van Persoonlijk (PSL) die tevens de oprichter is van het internationale collectief Eastgarden Music. Een nieuwe EP is onderweg samen met producer Da Landlord maar tot die tijd zal PSL elke maand een mini-mashup-mixtape droppen om zijn luisteraars zoet te houden. Opvallend is dat hier op een zeer creatieve manier de “Greatest ’90 Hits” vanuit elke genre in een nieuw jasje worden gestoken.

Download: Persoonlijk (PSL) – Greatest Hits Vol.1 (Mixtape)

Delen

Laat Een Reactie Na