Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 ConvexXx – Regenboog | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

ConvexXx – Regenboog

30 mei 2014 om 14:00 Nederland, Track Nederland Geen reacties

Regenboog artwork

Weer een nieuwe track van Rapper ConvexXx uit Deventer in aanloop naar zijn nieuwe mixtape ‘Progressie 2′. De track Regenboog gaat over alles doen wat je kan doen voor vrienden, familie en je werk/carriere maar niks lijkt echt te lukken. Je hebt het gevoel dat al je inzet niet of weinig gewaardeerd wordt maar toch blijf je doorzoeken naar het goud onder de regenboog omdat je weet dat je op een dag kan oogsten wat je gezaait hebt. Iets persoonlijks maar ironisch genoeg toch iets waar veel mensen zich in kunnen herkennen. Het artwork voor deze track is gedaan door TME Design.

Download: ConvexXx – Regenboog

Delen

Laat Een Reactie Na