Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Lord Lhus x Eastgardenmusic – International RhymZ KonnecT (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Lord Lhus x Eastgardenmusic – International RhymZ KonnecT (Album)

2 juni 2014 om 18:49 Album Nederland, Nederland Geen reacties
Lord Lhus x Eastgardenmusic – International RhymZ KonnecT (Album)

Lord Lhus (USA) & Eastgarden Music lanceren een monster album met maar liefst 15 MC’s en 7 producers. Het album telt 18 bangers met op elke track artiesten uit verschillende landen.

Internationale bijdrages op het album zijn: Lord Lhus (USA), Unknown Mizery (CAN), KDB (CAN), Speciez (CAN), Hans Nötig (CH), Fantom (SK), NachtKruper (BE).

Artiesten van eigen bodem zijn: Persoonlijk (PSL), Berry, Kain Slim, Cerebros, JR de RegelNeger, Niyulah Melanin, Eugenicz, Starrlight, Bren Emsee, Shahamir, ILL Kidd, Eject Da Range Rover, Eddie Glock en De Kraker & Anne v/ Leeuwen (Zangeres).

De producties komen uit de handen van giganten als Dirty Dike (UK), Benzie, ArchitektBeats, Ray The Barbarian, VPM, Robin Da LandLord, p.APE en Tommy Vamoz. Vele scratches worden verzorgt door DJ MadHandz (UK) & DJ RiseONE (UK).

INTERNATIONAL RHYMZ KONNECT is vanaf nu verkrijgbaar via iTunes, Spotify, Amazon ,Mediamarkt en vele andere.

iTunes: Lord Lhus x Eastgardenmusic – International RhymZ KonnecT (Album)

Delen

Laat Een Reactie Na