Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Sneadr & Rawberry ft. Ellmatic – The Nine | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Sneadr & Rawberry ft. Ellmatic – The Nine

Eerder werkten Sneadr en Rawberry als duo al samen, maar op een bepaald punt kwam dit tot einde. Daarna raakten ze weer in contact en gingen ze aan de slag met hun EP “Strange Fruit“. De naam van de EP is gebaseerd op de eerste track die zij samen hebben gemaakt. Van de track “The Nine”, die eveneens afkomstig is van de EP, is een videoclip geschoten. Op de track wordt het duo bijgestaan door Ellmatic van Het Verzet.

Delen

Laat Een Reactie Na