Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Korps der Plagen – Ogen In Je Rug | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Korps der Plagen – Ogen In Je Rug

15 juni 2014 om 12:35 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Korps der Plagen – Ogen In Je Rug

oera het is weer vrijdag de dertiende! Menig mens verafschuwd deze combinatie van vrijdag en dertien uit angst voor ongeluk, maar gelukkig weten de trouwe luisteraars van het Korps der Plagen (KDP) inmiddels wel beter. Op deze zogenaamde ongeluksdag droppen de leden van het KDP namelijk altijd nieuwe content. Met oog op deze traditie verschenen afgelopen vrijdag ook de tracks ‘Ogen in je rug’ en ‘Wanneer weten wij’. Check of download de track hieronder!

Download: Korps der Plagen – Ogen In Je Rug

Delen

Laat Een Reactie Na