Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Sapa Tapa – King Wa Mtaa ft. Cupid’s Bullets | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Sapa Tapa – King Wa Mtaa ft. Cupid’s Bullets

In een multi-culturele stad als Amsterdam zijn wij allemaal één! En dat wordt weer bewezen door de samenwerking van de rapper Sapa Tapa, uit Mozambique, en de Nederlandse R&B zanger Cupid’s Bullet. Het resultaat is de track “King Wa Mtaa”. De titel betekent “Koningen v/d Buurt” en de track is in Swahili en Engels geschreven. Geniet van twee werelden die bij elkaar komen in de vorm van goede muziek.

Delen

Laat Een Reactie Na

Delen

Advertentie

Radio Zuid op Facebook