Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Sapa Tapa – King Wa Mtaa ft. Cupid’s Bullets | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Sapa Tapa – King Wa Mtaa ft. Cupid’s Bullets

In een multi-culturele stad als Amsterdam zijn wij allemaal één! En dat wordt weer bewezen door de samenwerking van de rapper Sapa Tapa, uit Mozambique, en de Nederlandse R&B zanger Cupid’s Bullet. Het resultaat is de track “King Wa Mtaa”. De titel betekent “Koningen v/d Buurt” en de track is in Swahili en Engels geschreven. Geniet van twee werelden die bij elkaar komen in de vorm van goede muziek.

Delen

Laat Een Reactie Na