Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Whitedogg & Def P – Waar De Klok Tikt.. | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Whitedogg & Def P – Waar De Klok Tikt..

De videoclip ‘Waar De Klok Tikt..’ is naast een collabo tussen 2 artiesten uit twee verschillende stadsdelen ook een samenwerking tussen twee generaties. In het kader van het vierde Bijlmer Style compilatie album ‘Bijlmer Style 4 Life’ zijn de Hiphop artiesten Whitedogg & Def P van de Osdorp Posse de Killing Skills studio in gedoken voor een oldskool ode aan onze prachtige hoofdstad en de verschillende buurten en stadsdelen die de stad rijk is. De productie is van Killing Skills & de clip door Drovideo. Scratches door DJ DNS.

Delen

Laat Een Reactie Na