Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kameleon & U-Niq ft. Moon – Droom Van Gisteren | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kameleon & U-Niq ft. Moon – Droom Van Gisteren

Vandaag droppen Kameleon en U-Niq het eerste resultaat van hun upcoming project: ” Droom Van Gisteren ” Ft. Moon. Na verschillende projecten gedraaid te hebben maakt Kameleon vandaag zijn officiële debuut in de Nederlandse muziek scene. Voor U-Niq is het de eerste keer dat hij featured bij een Nederlandse artiest. Moon, ex-militair die gediend heeft in Irak, is een upcoming R&B artiest uit Rotterdam.

Delen

Laat Een Reactie Na