Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Hmmarv – Pipa In Mijn Rugtas | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Hmmarv – Pipa In Mijn Rugtas

2 november 2014 om 16:39 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Hmmarv – Pipa In Mijn Rugtas

Het is weer Hmmaandag! “Pipa in mijn rugtas” is de nieuwe track van de rapper/producer Hmmarv. De track is gemaakt om geweld te stimuleren op middelbare scholen. De beat is gemaakt door Hmmarv. Deze track hoort bij een reeks tracks die Hmmarv op de Hmmaandag uitbrengt.

Download: Hmmarv – Pipa In Mijn Rugtas

Delen

Laat Een Reactie Na