Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Dirrty D & Morsdood ft. Onyx – Mayday | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Dirrty D & Morsdood ft. Onyx – Mayday

26 november 2014 om 1:00 Track Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties
Dirrty D & Morsdood ft. Onyx – Mayday

Dirrty D en Morsdood gooiden vorige week in afwachting al een nieuwe videoclip online genaamd “Van W Nar O (en terug)”. Maar deze week droppen de heren een banger samen met niemand minder dan Onyx. De track “Mayday” is geproduceerd door 4e Regiment. Cuts komen uit handen van DJ FLD. Voor de opnames, mixing en masterig is Pita (This is Y) verantwoordelijk.

Delen

Laat Een Reactie Na