Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Ramzi – Soms Skeer Soms Hoodrich (Album) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Ramzi – Soms Skeer Soms Hoodrich (Album)

5 december 2014 om 14:43 Album Vlaanderen, Vlaanderen Geen reacties

Ramzi Cover HQ.Na talloze features en bijdrages aan andere projecten o.a. de 10 Gram EP is hier dan eindelijk de langverwachte debuutplaat van ‘Ramzi’ namelijk ‘Soms Skeer Soms Hoodrich’.

Met 2 nrs van de EP kon je al een tijdje kennismaken namelijk de straatsingle ‘Skeer’ en de eerste officiele single ‘Liever’. Nu, exact een jaar nadat de populaire 10gram EP van ‘Majestro’ en zijn A-Team uitkwam is het volgens hem de perfecte moment om hun nieuw wapenfeit los te laten.

De EP bevat 9 nrs en is geresulteerd in een zeer divers toch samenhangend geheel. Alle producties op de EP komen van de hand van A-Team oprichter, manager en producer ‘Majestro’. “Het was lang zweten en zwoegen, nu zijn we er eindelijk. Dit is het begin van een nieuwe periode”: deelde Majestro ons al mee in de minidocumentaire omtrent de release.

De EP-release gaat gepaard maar een nieuwe video namelijk van het nummer ‘Sinds Toen‘ dat tevens de Intro van de EP is. De video werd verzorgd door NTF.

Check het album hieronder!

Delen

Laat Een Reactie Na