Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Persoonlijk PSL – Goede & Kwade | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Persoonlijk PSL – Goede & Kwade

23 maart 2015 om 22:18 Nederland, Track Nederland Geen reacties
Persoonlijk PSL – Goede & Kwade

Het was even stil rondom het solo werk van PSL die even moest herstellen van een flinke hersenschudding maar voelt zich weer zo goed als de oude. Goede & Kwade is de eerste track afkomstig van een nieuwe EP samen met producer Da Landlord die momenteel werkt met legendes als El Da Sensie & AG (USA). PSL staat 28 maart samen met Lord Lhus (USA) op het ondergrondsverbond festival in hoofddorp en 24 april weer in Zwitserland tijdens de release party van Eastgarden Music producer TreBeats.

Download: Persoonlijk PSL – Goede & Kwade

Delen

Laat Een Reactie Na