Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 BRRRAP #6 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

BRRRAP #6

22 March 2013
20:00 tot 00:30
VVK €5 / ADD €7.50
Poppodium 013
Veemarktstraat 44
5038 CV Tilburg

Na succesvolle eerdere edities van BRRRAP, is nu de zesde avond alweer bekend gemaakt.
Elke editie bestaat uit verschillende acts, een toffe DJ en een MC. Verder is er een Open Mic gedeelte waar je ook je eigen skills kan tonen!

Ook deze keer is de line-up weer keihard. De Zoetermeerse Joe Kickass heeft een voorliefde voor alles oldskool en heeft een classic hiphop feel. Hij staat zelfs 4 maart in het voorprogramma van Sean Price en is bezig met zijn nieuwe album! Tiewai, bekend van o.a. Ricca & Tiewai en Top Dawgs, promoot zijn nieuwe debuutalbum “ilawo”. Hij is al ruim 8 jaar een gevestigde waarde in het Belgische hiphoplandschap en heeft menig podia onveilig gemaakt. De Limburgse formatie Red Ribbon Army won vorig jaar nog een optreden bij Boogiedown Breda en komt nu naar Tilburg. G-no & Just B ken je misschien van het nummer ´Biechthokje´ en komen binnenkort met een gezamenlijke mixtape. Uiteraard zijn host Milli en DJ SueSide ook weer aanwezig.

LINE UP:
Joe Kickass
Tiewai
Red Ribbon Army
Mc Ya
DJ Sueside
Sonikbeatz
Host:Milli
OpenMic

SITES:
http://www.013.nl/event/4336_brrrap_6
www.yobrrrap.com
www.facebook.com/yobrrrap
www.twitter.com/yobrrrap

Delen

BRRRAP #6

Delen

Advertentie