Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 De Rauwe School Januari editie!!! | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

De Rauwe School Januari editie!!!

04 January 2014
21:00 tot 03:00
5 Euro
Vrankrijk
Spuistraat 216
1012 VT Amsterdam

De G.A.A.F. crew presenteerd het maandelijkse event De Rauwe School in de Vrankrijk.

Elke eerste zaterdag van de maand presenteren Casto en Jason, zoals hiervoor in de Hip Hop winkel 5-elementz, een rauwe ondergrondse hiphop avond met elke keer een verschillende line-up aan rappers, DJ’s, breakdancers en graffiti in een van de oudste en weinige autonome, non-profit plekken in Amsterdam, de Vrankrijk in de Spuistraat.

Volgende editie:
We beginnen het nieuwe jaar met een oldskool nederhop line up!!!!

ON STAGE:

ABN (Belgie)

Janor (Zuid Oost Posse)

Lucifer (Uitverkorenen)
Lucifer, geboren in 1973 te Amsterdam begon in 1988 samen met Jesse (Onkruid) de Engelstalige rap formatie “Two Wicked”.
In 1991 maakte Lucifer de overstap naar Nederlandstalige Hip Hop samen met Slimme Vogel en Jasperlanus. Beter bekend als de Uitverkorenen.
Na hun debuut op “de posse deel twee” en het aanbod van een platencontract bij Djax maakten zij hun eerste album ” Van wieg tot graf”.
Rond het jaar 2000 stapten ze over naar het RAMP label van de Osdorp Posse waar ze nog een album maakten, genaamd “Kruistocht doorde ruimte”
Als voorprogramma van Def-p en de Beatbusters zagen ze bijna elke live stage in Nederland. In 2006 brachten Slimme Vogel en Lucifer beide een solo album uit.
“Vogelschijt ” en “Tijdgeest “. In 2012 hadden zij samen met Volkszanger Mick Harren een eigen programma op AT5, “Mick in Mokum “.
Nu in 2013 komt Lucifer met zijn tweede solo album, “De Connectie”.

High Squad
HighSquad is een Nederhop formatie uit Veenendaal, actief sinds 1996.
De boombastische beats worden voornamelijk geproduceerd door 11D en de scherpe raps/teksten worden uitgevoerd door Opha, Epos en Tjibber Tjabber.

check voor meer:
http://www.soundcloud.com/HighSquad-HS
http://www.reverbnation.com/HighSquad
http://www.soundcloud.com/opharatief

Dj Daan
Dj Reci-p

OPEN MIC
&
OPEN FLOOR (for the breakers)

Oja en natuurlijk cheap drinks!!!!
Tussen 19:00 en 20:30 is er een Volkskeuken met 3 gangen vegetarisch eten voor 5 euro!!!

Delen

De Rauwe School Januari editie!!!

Delen

Advertentie