Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Great Minds: Jiggy Djé, Sticks, Winne & Dr. Moon | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Great Minds: Jiggy Djé, Sticks, Winne & Dr. Moon

31 October 2013
20:00
€ 15,00 Koop Ticket
Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

Great Minds: de grote jongens uit de hiphop bundelen krachten en vormen heuse hiphop supergroep!

Zonder grotesque te willen klinken of met overdreven krachttermen te willen smijten, kunnen we hier toch gerust concluderen dat we met een supergroep te maken hebben. Een hiphop supergroep welteverstaan.

Wu-Tang producer Dr. Moon ging onlangs met de toprappers Jiggy Djé, Sticks en Winne letterlijk naar een hutje op de heide – in de prachtige Ardennen dat dan weer wel- en kwam terug met een dijk van een album. ‘Great Minds’ is de hiphopplaat van het jaar en zonder je te vermoeien met het CV van bovengenoemde zwaargewichten, kunnen we rustig verklaren dat daar geen Nederlandse hiphop-act meer overheen komt dit jaar! Voor de Eindhovenaren onder ons: check die video van ‘Doag’ hieronder, geheel geschoten op Strijp-S!

Delen

Great Minds: Jiggy Djé, Sticks, Winne & Dr. Moon

Delen

Advertentie