Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 HOHH Presents: ONYX! | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

HOHH Presents: ONYX!

15 April 2013
20:00 pm
€12 Koop Ticket
Patronaat
Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

Wacht niet te lang met kaarten bestellen want je weet hoe snel het kan gaan!

House Of Hip Hop presenteert opnieuw rauwe Hip-Hop in Patronaat

Rapgroep ONYX zal op 15 april voor een exclusieve show naar het Patronaat in Haarlem komen. De groep bestaande uit Sticky Fingaz & Fredro Starr staat al jaren bekend om hun goede liveshow en nemen die reputatie mee. De ONYX show wordt gepresenteerd door House Of Hip Hop en de Haarlemse rapper Sluwe Voszz zal het voorprogramma verzorgen.

Met het succes van The DemiGoons Tour in Haarlem nog vers in het geheugen, is het nu tijd voor House of Hip Hop om alweer het volgende evenement aan te kondigen. ONYX staat al jaren bekend om hun notoire livereputatie en past dan ook perfect bij een ideale House Of Hip Hop avond. 15 april staat de legendarische rauwe undergroundgroep tegenwoordig bestaande uit Fredro Starr en Sticky Fingaz in het Patronaat te Haarlem.

Opgericht in 1990 te New York, maakt de groep ONYX in de jaren negentig faam met krachtige meesterwerken zoals de albums “Bacdafucup” (1993), “All We Got Iz Us” (1995) & “Shut ‘em Down” (1998). Tracks waarop het onmogelijk is om stil te zitten als “Slam”, “Throw Ya Gunz” en “Last Dayz” zijn een groot succes bij de hardcore hiphopliefhebber. Bovendien zorgt de unieke rauwe sound van ONYX ervoor dat artiesten zoals Big Pun, DMX, Method Man en Raekwon graag met ze samenwerken.

De groep heeft al enige tijd geen officieel album uitgebracht, maar brengt wel met regelmaat toffe projecten uit, zoals de mixtape-cd’s “Cold Case Files” en de rapfilm “A Day In The Life”. Dat de groep nu al enige tijd geen reguliere albums meer maakt, is tijdens de liveshows geen enkel punt. De rappers grijpen perfect terug naar de klassiekers van weleer en laten menig zaal vol hiphopliefhebbers uit hun dak gaan.

De Haarlemse rapper Sluwe Voszz die het voorprogramma zal verzorgen, staat ook bekend om zijn energieke liveshows en sluit zo goed aan bij de hoofdact. Sluwe Voszz bracht begin dit jaar zijn tweede album Spiegelbeeld uit.

Wees er snel bij met het aanschaffen van je ticket: niet alleen is er een beperkt aantal tickets beschikbaar, ONYX kan altijd rekenen op een trouwe fanschare dus kaartjes zullen de deur uitvliegen.

Tickets voor de show van ONYX kosten 12 euro. De aanvang van het concert is 20:00 uur. Kaartjes kunnen besteld worden via de website van Patronaat en ticketmaster.

www.houseofhiphop.nl

Delen

HOHH Presents: ONYX!

Delen

Advertentie