Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 HOHH Presents: Reef The Lost Cauze & Snowgoons (Sicknature & DJ Illegal) | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

HOHH Presents: Reef The Lost Cauze & Snowgoons (Sicknature & DJ Illegal)

07 July 2013
20:00
€12,50 Koop Ticket
Patronaat
Zijlsingel 2
2013 DN Haarlem

House Of Hip Hop en Harde Pappies presents Reef the Lost Cauze & Snowgoons in het café van Patronaat, Haarlem.

Rapper Reef the Lost Cauze, bekend van onder meer het hiphopsupercollectief Army of the Pharaohs, komt op zondag 7 juli naar Nederland voor een exclusieve show in het café van Patronaat. Tijdens deze rauwe hiphopavond zullen ook DJ Illegal en Sicknature namens de Snowgoons aanwezig zijn in Haarlem.

Voor dit speciale evenement zijn slechts 100 tickets beschikbaar, dus ben er met bestellen snel bij.

Sinds 2001 bouwt Reef the Lost Cauze aan een succesvolle undergroundcarrière. Na zijn eerste twee albums in eigen beheer, of op een klein label te hebben uitgebracht, gaat zijn carrière vanaf 2005 bergopwaarts. Hij sluit zich aan bij Army of the Pharaohs, stadsgenoten uit Philadelphia, en werkt samen met onder meer Jedi Mind Tricks, Sean Price en Snowgoons.

Dat levert stuk voor stuk stevige hiphopalbums op zoals bijvoorbeeld “Feast or Famine” en “A Vicious Cicle” (solo), “The Torture Papers” en “Ritual of Battle” met Army of the Pharaohs en recenter “Your Favorite MC” met Snowgoons. Wat met name opvalt aan de raps van Reef the Lost Cauze is de levenslust gecombineerd met een heldere articulatie en een krachtig stemgeluid. En net als zijn collega’s bij Army of the Pharaoh’s is het voor Reef the Lost Cauze totaal geen punt om luguber voor de dag te komen, uiteraard in combinatie met een flinke laag ironie.

Wat dat betreft passen de heren van Snowgoons prima bij de muziek die Reef the Lost Cauze maakt. Want waar de rapper graag op duistere, grimmige producties rapt, creëren de Duitsers en Deen van Snowgoons dit ook: veelal zwartgallige producties, vol van melancholisch vioolspel, dramatische stemsamples of kletterende drums zijn het gevolg.

Tickets voor dit concert van Reef the Lost Cauze en Snowgoons kosten 12,50 euro. De aanvang van deze hiphopavond is 20.30u. Kaartjes kunnen besteld worden via de kassa en de website van Patronaat.

Begin juni zal Reef the Lost Cauze centraal staan op House of Hip Hop en de artiest zijn die uitgelicht gaat worden. Verwacht onder meer een audio/video top 5, een CD-Tip en een recensie van zijn concert in Patronaat. Reden genoeg dus om House of Hip Hop in de gaten te houden.

http://www.houseofhiphop.nl/

Delen

HOHH Presents: Reef The Lost Cauze & Snowgoons (Sicknature & DJ Illegal)

Delen

Advertentie