Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Kinky Star x HHSG: Farrox en MC Deevie & De Kappiting + open mic | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Kinky Star x HHSG: Farrox en MC Deevie & De Kappiting + open mic

04 July 2013
19:00
/
Muziekcentrum Kinky Star
Vlasmarkt 9
9000 Gent

Farrox is een beatboxer uit Nieuw-Gent en doet mee aan het Belgian Beatbox Championship dat op zaterdag 1 juni plaatsvindt in de KVS te Brussel. Op 21 juni staat hij ook in De Centrale in het voorprogramma van Estrada, Jayeness en Ja-Zon.

Eens om de zoveel jaar ontstaat er iets magisch op het podium en wij wachten daar al even lang op als u. MC Deevie & De Kappiting waren ooit respectievelijk gitarist en drummer van o.a. Doghotel, Daggers & Payphones, ANIMAL en talloze andere projecten die u waarschijnlijk evenmin iets zeggen. Ondertussen maken ze West-Vlaamse hiphop, niet omdat het moet en ook niet omdat ze het willen, maar omdat ze het niet kunnen. De ene drinkt te veel bier en babbelt te veel, de andere drinkt te veel koffie en babbelt te veel, praten doen ze haast nooit. MC Deevie De Kappiting is alles wat hiphop niet is, maar wel nodig heeft.

Je meuget èn, want tis va jou. (http://vi.be/mcdeevieendekappiting;https://www.facebook.com/MCDeevieenDeKappiting)

Als opener hebben we een open mic; iedereen is welkom om zijn kunnen te tonen.

Delen

Delen

Advertentie