Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Op De Block Community Art Festival 2013 | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Op De Block Community Art Festival 2013

25 May 2013
14:00 tot 22:00
€10
Heesterveld Creative Community
Heesterveld 1-87
1102 SB Amsterdam Zuidoost

Tweede editie Op De Block festival op 25 mei 2013

Na een succesvolle eerste editie in september 2012 organiseert Stichting Bijlmer Style in samenwerking met Hard Voor Weinig en Vereniging Heesterveld Creative Community op 25 mei 2013 de tweede editie van het community art festival ‘Op De Block’ in Amsterdam Zuidoost.

Voor de line-up van de tweede editie van het Op De Block festival is gekozen voor een gevarieerd programma, waarbij hiphop wordt gemixt met reggae, soul en dichtkunst. Naast de programmering op het podium vinden er kunstexposities plaats van lokale kunstenaars. Het festival wordt ondersteund door Ymere, Stadsdeel Amsterdam Zuidoost, het Amsterdams Fonds voor de Kunst en productiehuis HV139.

Op De Block vindt plaats in en rondom Heesterveld Creative Community, een nieuwe creatieve hotspot in het hart van de Amsterdamse Bijlmer. Heesterveld ligt 50 meter verwijderd van metrostation Bullewijk en is perfect bereikbaar tot 00.30 uur. Naast het festivalterrein ligt een parkeergarage.

Line-up: Fresku, Punky Donch, Flow&CO, MC Melodee, Gikkels, JayJay, Esperanzah, Dret, PoetryPusher, Sepa, DJ Mickster, DJ Mixmaster Fader

Delen

Op De Block Community Art Festival 2013

Delen

Advertentie