Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Spacekees ft. Kleine Jay & Moontroop @ JH Zenith | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Spacekees ft. Kleine Jay & Moontroop @ JH Zenith

03 May 2013
Members/VVK €5 - ADD €7 Koop Ticket
JH Zenith
Otterstraat 58
9200 Dendermonde

Spacekees ft. Kleine Jay (NL)
Spacekees aka Spéké, Pé Pé Pé, of Flé $$ begon ooit met rappen omdat hij zijn stem grappig vond klinken. Toen hij meer waardering kreeg dan hij verwacht had ging hij hier mee verder. Als finalist van de grote prijs van Nederland weet deze jongeman wel waar hij mee bezig is. Verder is hij ook een vaste waarde bij Noah’s Ark & SLBMG.
Spacekees brengt verder ook nog Kleine Jay mee, die in 2007 de grote prijs van Nederland voor de Hiphop won! Samen zullen ze zorgen voor een spetterende show met de beste rhymes and beats!

Moontroop (DE, BE)
Moontroop, een groep uit zowel Berlijn, Gent ALS Dendermonde (!) komt voor de eerste keer langs in Zenith. Met hun engelstalige rap en hiphop halen ze het onderste uit de kan. De diepe lyrics in combinatie met scratches en beats zullen jullie zeker kunnen bekoren.
Ze brengen een allround show met zowel een optreden als een beatshow.

Afterparty by: Wiezerik, Freddy Bracker, Hypercutz, Scratchtastic

Night hosted by: Nasta (Beatville)

Delen

Spacekees ft. Kleine Jay & Moontroop @ JH Zenith

Delen

Advertentie