Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Strophop 5: Dyna Dee, Grafgravers, Lyricant & Zigz, SAXist en A School Called Tribe | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Strophop 5: Dyna Dee, Grafgravers, Lyricant & Zigz, SAXist en A School Called Tribe

28 February 2014
19:30 tot 03:00
VVK €5 / ADD €8 Koop Ticket
De Centrale
Kraankindersstraat 2
9000 Gent

De vijfde editie van Strophop wordt er één om u tegen te zeggen! Op het programma staan A School Called Tribe, SAXist, Lyricant & Zigz, Grafgravers en Dyna Dee.

PROGRAMMA

A School Called Tribe
ASCT omvat een groep jongeren die via rap, slam poetry, het bespelen van instrumenten en het maken van beats een uitlaatklep vinden voor hun liefde voor jazz en hiphop.

YT: http://bit.ly/IgUTHl

SAXist
SAXist maakt samen met zangeres Noom en rapper T-Loc deel uit van Nachtwerk en is naast rapper ook zanger en begenadigd saxofonist. Binnenkort brengt hij zijn debuutplaat, ‘Vaderschap’, uit.

YT: http://bit.ly/1k9KDML

Lyricant & Zigz
Lyricant & Zigz zitten in de lift en zijn niet meteen van plan eruit te stappen. Dit jaar wonnen ze de rapwedstrijd Hiphopstad en in 2014 openen ze het Vlaamse hiphopfestival Rad van Tong.

YT: http://bit.ly/1ezOm5q

Grafgravers
De Grafgravers bestaan uit emcees Samoerai, RobinOed, Renegade, Connard, Vorre, Que en dj King D. Deze West-Vlamingen zijn trouw aan de hiphopcultuur en dragen vrede en liefde uit waar ze ook gaan.

YT: http://bit.ly/1ieZutB
www.phatmark.org/Grafgravers

Dyna Dee
DYNA DEE is samen met dj Jerboa lid geweest van het Engelstalige rapcollectief UNA, rapte bij de groep Spokesmen en vormt met El-One het hiphopduo Basta Bla. Nu komt hij voor de dag met zijn eerste soloalbum: ‘Straffe toebak’.

YT: http://bit.ly/1cuONfx
www.dynadee.be

Frank Aesaert (Poëzie Voor het Volk) praat de avond aaneen.

TIJDSCHEMA
19.30 uur: deuren open
+ Vlaamse classics voorzien door Killyric en TrueJ

20.00 uur: open mic
20.40 uur: A School Called Tribe

21.10 uur: SAXist
21.40 uur: Lyricant & Zigz

22.10 uur: Grafgravers
22.40 uur: Dyna Dee

23.30 uur: afterparty
03.00 uur: deuren dicht

KAARTJES
Voorverkoopkaartjes zijn te koop voor 2 euro op activiteiten van Hiphopstraatgebeuren, via Uitbureau kosten ze 5 euro, en aan de kassa betaal je 8 euro.

Delen

Strophop 5: Dyna Dee, Grafgravers, Lyricant & Zigz, SAXist en A School Called Tribe

Delen

Advertentie