Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 STROPHOP: Ja-Zon, Jayeness, Estrada, Krucial, Farrox, Krono, ChillyBillyRecords | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

STROPHOP: Ja-Zon, Jayeness, Estrada, Krucial, Farrox, Krono, ChillyBillyRecords

21 June 2013
19:30
VVk €4 / ADD €6
De Centrale
Kraankindersstraat 2
9000 Gent

Anders dan hun Nederlandse collega’s, krijgen Vlaamse rappers nauwelijks de kans om hun kunnen te tonen. Toch hebben ze de laatste tijd meer mogelijkheden om hun muziek naar buiten te brengen. Zo waren er in februari de Vlaamse Rap Awards en worden groepen als Uberdope en Safi & Spreej vaker gedraaid op de radio. Daar mag het echter niet bij blijven. Vlaanderen barst namelijk van het raptalent en dat talent verdient gezien te worden. Een organisatie die daar voor zorgt, is Hiphopstraatgebeuren. Zij biedt steun aan jonge hiphoppers, begeleidt hen en laat hen optreden in het Gentse.

De nood aan grote hiphopevenementen is echter nog groot. Met Strophop hopen De Centrale en Hiphopstraatgebeuren daar verandering in te brengen door bekende en minder bekende artiesten een platform aan te bieden. In tegenstelling tot wat de naam misschien laat vermoeden, zullen niet enkel Oost-Vlaamse muzikanten een podium aangeboden krijgen. Het opzet is om emcees van Oostende tot Maasmechelen toe te laten om hun boodschap te verspreiden. Strophop staat voor kwalitatieve hiphopoptredens van eigen bodem.

PROGRAMMA

19.30 uur: deuren open
20.00 uur: open mic

20.30 uur: ChillyBillyRecords
20.45 uur: Krono
21.00 uur: Farrox

21.20 uur: 15 min. pauze

21.35 uur: Krucial
21.55 uur: Estrada
22.15 uur: Jayeness

22.45 uur: 15 min. pauze

23.00 uur: Ja-Zon
24.00 uur: afterparty met dj Bassthug en dj Latomski

Minderjarigen, leden van De Centrale en leden van Hiphopstraatgebeuren krijgen twee euro korting op hun kaartje.

Meer info op www.decentrale.be.

Delen

STROPHOP: Ja-Zon, Jayeness, Estrada, Krucial, Farrox, Krono, ChillyBillyRecords

Delen

Advertentie