Warning: Declaration of Bootstrap_Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/5/d/a/radiozuid.com/httpd.www/wp-content/themes/radiozuid/functions.php on line 119 Zieke Zuiden XL: Boef en de Gelogeerde Aap + veel support! | Radio Zuid
Advertentie
Nieuwste Posts

Zieke Zuiden XL: Boef en de Gelogeerde Aap + veel support!

22 June 2013
20:00 tot 02:00
11.00-16.25 EUR Koop Ticket
Effenaar
Dommelstraat 2
5611 CK Eindhoven

De laatste Zieke Zuiden Jam voor de zomer! En we doen het hard in Zuiden!! Boef en de Gelogeerde Aap, terug in Eindje!

Ze behoren tot de ‘Fakkelteitgroep’, het collectief van onder andere Sticks & Rico. Ze wonnen in 2010 de Muzikanten- en Publieksprijs bij de Grote Prijs van Nederland, stonden op Noorderslag en werden ook nog eens getekend bij het platenlabel TopNotch. Het debuutalbum werd gepresenteerd in een overvolle 013 en werd opgevolgd door een tour langs nagenoeg alle Nederlandse clubs, podia en festivals die programmeerden binnen het genre.

In het voorprogramma staan Flow&Co, winnaars van de Grote Prijs 2012 die met hun nummer ‘Skeerbawlin’ zowel online, op de radio als op DWDD uitlegden dat je zonder geld bijzonder lekker kunt gaan.

Kortsluiting, een 3-koppige formatie die garant staat voor vernieuwende georganiseerde chaos, zal al derde act te zien zijn. Met hun combinatie van krakende LP samples en electronische synthesizers zijn ze een garantie voor een feestje.

De spits wordt afgebeten door de winnaar van de Zieke Zuiden Iron Mic contest winnaar van 15 juni. Deze artiest krijgt een week de tijd om zich klaar te stomen voor het grote werk. Gaat dit hem of haar lukken?

Zieke Zuiden is onderdeel van E-Moves, Urban Culture Festival Eindhoven
14 – 23 juni 2013, Eindhoven (Nederland), www.emoves.nl

E-Moves, van 14 t/m 23 juni in Eindhoven, is het grootste Urban Culture Festival van Nederland. De stad staat tien dagen lang volledig in het teken van hiphop en breakdance, skate en BMX, graffiti en street art.

Artiesten van over heel de wereld verzorgen met de lokale urbanscene liveshows en optredens, demonstraties en presentaties, masterclasses en workshops. Hoogtepunten zijn het wereldkampioenschap breakdance voor duo’s, World Bboy Classic, en het internationale graffitifestival Step In The Arena.

Kijk op E-Moves website voor meer info en het complete programma. Check Facebook en Twitter (@emoves040, #emoves040) voor scoops, reacties, en veel foto’s en video’s.

E-moves, Urban Culture Festival Eindhoven wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Eindhoven, Eindhoven 365, Prins Bernhard Cultuurfonds, Cultuurfonds Strijp, Dynamo en Mad Skills.

Meer info: www.ziekezuiden.nl

Delen

Zieke Zuiden XL: Boef en de Gelogeerde Aap + veel support!

Delen

Advertentie